Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Samsung Galaxy A55: стали відомі дизайн та технічні характеристики

Samsung Galaxy A55: стали відомі дизайн та технічні характеристики

Нові рендери Samsung Galaxy A55, надані Android Headlines, відкривають свіжий погляд на дизайн та кольорову гаму майбутнього пристрою. Металева рамка, яка нагадує дизайн недавніх моделей Galaxy A15 та A25, підкреслює преміальний вигляд телефону. Зауважимо, що лінії антен та ергономічне розміщення кнопок керування на правій стороні рамки додають вишуканості. Модель буде доступна у трьох кольорах: Awesome Iceblue, Awesome Lilac та Awesome Navy, які підкреслюють стильний характер смартфона.

Задня панель Galaxy A55 продовжує класичну лінійку дизайну Samsung з пласкою поверхнею та простою конструкцією острівця камери. Три об'єктиви та виріз для світлодіодного спалаху відображають збереження дизайнерської лінії минулорічного Galaxy A54 та інших сучасних моделей Samsung.

Samsung Galaxy A55: стали відомі дизайн та технічні характеристики


Galaxy A55 буде оснащений чипсетом Exynos 1480, який містить восьмиядерний процесор (чотири ядра з тактовою частотою до 2,75 ГГц та чотири – до 2,0 ГГц) та графічний процесор Xclipse 530 на базі AMD RDNA2. Це надасть смартфону значну потужність та ефективність обробки даних. 6,5-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю FHD+ й частотою оновлення 120 Гц забезпечить чітке та плавне відображення зображень.

Galaxy A55 матиме основну камеру на 50 Мп, що обіцяє вражаючу якість фотографій. Модель також підтримує дротову зарядку потужністю 25 Вт, хоча зарядний пристрій не включений до комплекту. Це свідчить про високу продуктивність батареї та швидке відновлення заряду.

У цілому, Samsung Galaxy A55 поєднує в собі елегантний дизайн, потужну процесорну потужність та передові фотографічні можливості, підтверджуючи свою позицію серед провідних смартфонів у своєму сегменті.