Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Samsung Galaxy Ring: смарт-кільце, яке ви не зможете загубити

Samsung Galaxy Ring: смарт-кільце, яке ви не зможете загубити

Samsung готується представити свою довгоочікувану інновацію, Galaxy Ring, на майбутньому заході Galaxy Unpacked, запланованому на 10 липня. Цей захід також стане платформою для дебюту оновлених моделей складаних телефонів, Galaxy Z Fold 6 та Z Flip 6. За допомогою численних чуток та офіційних сертифікаційних записів, ми вже отримали уявлення про деякі з особливостей і можливостей нового гаджета.

Останні повідомлення від Gizmochina зазначають, що Galaxy Ring міститиме функцію, яка дозволяє користувачам активувати миготіння світлодіода на кільці за допомогою програми Samsung Find. Ця програма допомагає користувачам локалізувати втрачені або забуті пристрої в лінійці Galaxy — від смартфонів до аксесуарів. Оновлення програми нещодавно розкрило код, що містить згадку про новий "режим втрати" для Galaxy Ring, що дозволить пристрою блимати, допомагаючи таким чином власникам швидко знаходити свої пристрої.

Samsung Galaxy Ring: смарт-кільце, яке ви не зможете загубити


Цей "режим втрати" також міститиме опції безпеки, такі як здатність блокувати обліковий запис Samsung, запобігаючи доступу третіх осіб до особистої інформації у випадку втрати кільця. Samsung Find відправить користувачу повідомлення у випадку, якщо з'єднання з кільцем втрачено і не може активувати функцію миготіння.

Нині ця функція все ще розробляється і не відомо, чи буде вона вчасно готова до запуску продукту. Однак, за словами джерел, ні одне з конкуруючих смарт-кілець не має аналогічної функції, що робить Galaxy Ring унікальним у своєму роді.

Захід Galaxy Unpacked стане важливим моментом для Samsung, оскільки всі фанати бренда з нетерпінням чекають на інновації та розширення можливостей вже існуючих продуктів.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ