Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Samsung презентувала нові Galaxy S24 FE та Galaxy Tab S10

Samsung презентувала нові Galaxy S24 FE та Galaxy Tab S10

Осінь цікавих презентацій продовжує компанія Samsung, яка представила новий смартфон Galaxy S24 FE та серію планшетів Galaxy Tab S10. Довгоочікувані пристрої зайвий раз підтвердили напрямок компанії на розширення можливості Galaxy AI. Які цікаві нововведення отримають прихильники продукції компанії з Південної Кореї далі в огляді від Ябко.

Galaxy S24 FE


Galaxy S24 FE: флагман за доступною ціною

Нова модель стала черговим поповненням у лінійці Galaxy S24, яка відкрила користувачам доступ до нових функцій. Смартфон має елегантний дизайн та надійний захист Samsung Knox. Його можна приєднати до екосистеми Galaxy, тому функціональність зростає в рази. Завдяки процесору Exynos 2400 та 6,7-дюймовому Dynamic AMOLED 2X дисплею, Galaxy S24 FE вже приглядають собі геймери та творчі люди з високими вимогами до гаджетів.

Смартфон оснащений покращенною камерою, а отже для тих, хто любить фотографувати, з’явився новий варіант покупки. Основна камера містить 50 Мп ширококутний об’єктив, 8 Мп телефотооб’єктив із 3-кратним оптичним зумом, 12 Мп ультраширокий об’єктив та 10 Мп фронтальну камеру для селфі. Додаємо до цього новенький процесор ProVisual Engine з його AI-алгоритмами, і отримуємо новий рівень фото та відео з кришталевою деталізацією та чіткістю. Ще більше можливостей додають інструменти Photo Assist — видаляти різні об'єкти, створювати художні ефекти для селфі та швидко виправляти недоліки зображень.

Новий смартфон отримав більший акумулятор ємністю 4700 мА∙год, а отже автономність його також зросла.

Galaxy Tab S10


Galaxy Tab S10: перші планшети з AI

Разом зі смартфоном Galaxy S24 FE компанія Samsung представила нову серію планшетів Galaxy Tab S10, які стали першими планшетами бренду з вбудованим штучним інтелектом. Серія складається з моделей Galaxy Tab S10+ з 12,4-дюймовим дисплеєм та Galaxy Tab S10 Ultra з великим 14,6-дюймовим екраном. Розмір та функціонал планшетів зробив їх максимально зручними для роботи та творчості, особливо завдяки комплектному електронному перу S Pen.

Планшети з нової серії мають на 18% кращі показники продуктивності. Завдяки Galaxy AI Key, розташованій на клавіатурі-обкладинці, отримуємо надшвидкий доступ до функцій штучного інтелекту, які є основним нововведенням в планшетах.

Завдяки новим дисплеям Dynamic AMOLED 2X картинка зберігає яскравість навіть під прямими сонячними променями, а вдосконалена антибликова технологія лише підкреслює цю перевагу.
Завдяки інтеграції з екосистемою SmartThings, нові планшети можна використовувати для зручного управління розумним домом. Візуальний огляд помешкання за допомогою 3D Карти спрощує контроль над підключеними пристроями, а функції енергозбереження дозволяють ефективно керувати енергоспоживанням.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ