Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Що стало відомо про смарт-кільце Apple

Що стало відомо про смарт-кільце Apple

Останні новини навколо Apple заполонила інформація про гарнітуру Vision Pro, але нині у центрі уваги опинилася ідея створення смарт-кільця від цього технологічного гіганта. Нещодавно представлена концепція демонструє, яким може бути гаджет нового покоління. Ця ідея змушує задуматися: куди ж подіти кредитну картку, аби стати одним із перших власників цього дива?

Існували чутки, що Apple розглядає можливість випуску інтелектуального кільця, що стане конкурентом вже відомих Oura Ring та Samsung Galaxy Ring. Такий гаджет від Apple, ймовірно, призначатиметься для моніторингу здоров'я, аналізу сну та загального фізичного стану, аналогічно до функцій Apple Watch, але у формі кільця на пальці.

Дизайнер Йонас Денерт представив свою візію майбутнього Apple Ring, опублікувавши ряд зображень на відомих медіаплатформах. Його концепція ґрунтується на патентах, які натякають на роботу Apple над таким продуктом.

Що стало відомо про смарт-кільце Apple


Пропоноване кільце має металеву основу із вбудованими датчиками для моніторингу здоров'я, в тому числі акселерометр. Кільце оснащене OLED-екраном, який стає непомітним, коли він не використовується. Завдяки сенсорним кнопкам користувач може отримувати інформацію про погоду, частоту серцевих скорочень, рівень кисню в крові та багато іншого.

Безперечно, кільця мають переваги над годинниками, зокрема, відсутність необхідності в ремінці та менша вага, що може бути привабливим для багатьох користувачів. Крім того, за традицією Apple, дизайн такого продукту, безумовно, буде витонченим і стильним, а отже гаджет стане чудовим доповненням образу сучасної людини.

Однак, чи зможе Apple випустити продукт, який конкуруватиме із власними Apple Watch, залишається під питанням. У минулому компанія не розширювала свої пропозиції коштом продуктів, аналогічних Amazon Fire TV Stick, обмежившись лише Apple TV.

Проте, мріяти про такі інновації, як представлене кільце, завжди приємно. Це дає змогу уявити майбутнє, де технології ще більше інтегровані в наше повсякденне життя, пропонуючи нові та захоплюючі способи взаємодії з цифровим світом.