Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Стало відомо про новинки AirPods четвертого покоління

Стало відомо про новинки AirPods четвертого покоління

У 2024 році відбудеться презентація четвертого покоління бездротових навушників AirPods від Apple, як повідомляє аналітик Bloomberg Марк Гурман, відомий своїми точними прогнозами щодо яблучних новинок.
Очікується, що нова серія AirPods 4 включатиме дві версії: базову та преміум. Це дозволить Apple замінити поточні моделі AirPods 3 та AirPods 2, які досі залишаються у продажу.

Головною відмінністю між цими двома моделями AirPods 4 буде наявність активного шумозаглушення у преміум-моделі, в той час, як базова модель такої функції не матиме. Раніше активне шумозаглушення було доступне лише в дорожчих моделях сімейства AirPods Pro.

Гурман також зазначає, що нові AirPods 4 матимуть оновлений дизайн з коротшими "ніжками", що робить їх зовнішній вигляд проміжним між поточними AirPods та AirPods Pro.

Стало відомо про новинки AirPods четвертого покоління


Крім того, Apple планує поліпшити зручність посадки навушників, хоча поки не відомо, чи будуть використовуватися силіконові насадки в конструкції.

Футляр для навушників також зазнає змін: він отримає динамік для функції "Find My" і порт USB-C замість Lightning.

Apple також розробляє оновлення програмного забезпечення для AirPods 4, яке включатиме нову функцію, перетворюючи навушники на пристрій, схожий на безрецептурний слуховий апарат.

Користувачам AirPods 4 будуть запропоновані спеціальні тести для виявлення проблем зі слухом.

Реліз обох версій AirPods 4 планується на вересень 2024 року, одночасно з новими моделями iPhone.

Того ж року Apple також представить оновлену версію накладних навушників преміум-класу AirPods Max, де основні зміни торкнуться кольорів корпусу та переходу на порт USB-C.

На 2025 рік заплановано оновлення моделі AirPods Pro, проте деталі цього оновлення поки не розкриті.