Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Tekken 8 розкриває таємниці у свіжому трейлері

Tekken 8 розкриває таємниці у свіжому трейлері

Bandai Namco нещодавно представила захоплюючий геймплейний трейлер для своєї майбутньої гри Tekken 8, останньої частини знаменитої серії файтингів. Цей новий трейлер розкриває продовження історії конфлікту сім'ї Місіма і боротьби за титул чемпіона у турнірі «Залізний кулак».

Сюжет та герої

У центрі сюжету трейлера — змагання і боротьба за першість між бійцями. Гравцям буде запропоновано вибрати свого воїна, щоб здобути перемогу в турнірі. Серед анонсованих героїв – Шахін, відомий як «пустельний сокіл», який використовує армійський стиль бою — стрімкі стрибки, захвати та акробатичні елементи.

Окрім Шахіна, у трейлері були представлені й інші бійці серії — Йосіміцу, Сергій Драгунов, Стів Фокс та Лео Клізен. Вони демонструють різноманітність стилів бою та тактик, що забезпечують глибокий та динамічний ігровий процес.

Tekken 8 розкриває таємниці у свіжому трейлері

Геймплей та особливості

Tekken 8 обіцяє бути однією з найзахопливіших ігор в серії завдяки новим графічним можливостям та удосконаленому геймплею. Очікується, що гра включатиме в себе поліпшену систему бою, нові комбінації та спеціальні ходи, а також розширений режим мультиплеєра.

Платформи та дата релізу

Tekken 8 заплановано до випуску на PlayStation 5, Xbox Series X|S і PC 26 січня 2024 року. Гра стане значним доповненням до бібліотеки ігор на цих платформах, обіцяючи високоякісну графіку та цікаву бойовку.