Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

В Good Lock вже можна побачити Samsung Galaxy Ring

В Good Lock вже можна побачити Samsung Galaxy Ring

Galaxy Ring від Samsung зараз на вершині хвилі очікувань, адже це перший за тривалий час справді інноваційний мобільний аксесуар від компанії. Під час презентації Unpacked, де були показані новинки серії Galaxy S24, Samsung дала зрозуміти, що новий гаджет, призначений для моніторингу здоров'я та активностей, з'явиться на ринку ближче до кінця року.

Схоже, що Samsung активно готується до запуску Galaxy Ring, вносячи необхідні зміни в свої додатки для забезпечення сумісності. Один з користувачів Reddit виявив, що додаток Good Lock вже включає Galaxy Ring серед пристроїв, інформацію про заряд батареї яких можна відображати через спеціальний віджет.

В Good Lock вже можна побачити Samsung Galaxy Ring


Поки що Galaxy Ring офіційно не анонсовано, і він ще не доступний для придбання. Однак зі внесеними в додаток Good Lock оновленнями стає зрозуміло, що Samsung готує ґрунт для підтримки цього аксесуару, щойно він з'явиться у продажу.

Наразі деталей про Galaxy Ring небагато, але Samsung обіцяє, що цей носимий пристрій буде оснащений передовими датчиками для комплексного моніторингу здоров'я, пропонуючи користувачам зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Відвідувачі заходу Unpacked, яким вдалося побачити Galaxy Ring, відзначили його легкість та наявність декількох варіантів кольорів.

Очікується, що в найближчі місяці Samsung розкриє більше інформації про Galaxy Ring. Якщо всі плани будуть реалізовані вчасно, цілком ймовірно, що новий гаджет з'явиться на ринку до кінця поточного року, додавши у портфоліо компанії черговий інноваційний продукт.