Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

В мережі з’явились рендери Galaxy Fit3

В мережі з’явились рендери Galaxy Fit3

На офіційному веб-сайті Samsung короткочасно були опубліковані зображення ще неанонсованого фітнес-браслета Galaxy Fit3. Ці зображення, схоже, з'явилися на сайті випадково і були швидко вилучені, але копії цих рекламних матеріалів вже встигли поширитися мережею, відкриваючи кілька деталей про очікуваний гаджет.

З опублікованих рендерів видно, що дизайн дисплея майбутньої моделі Galaxy Fit3 має значні відмінності порівняно з попередньою моделлю Fit2. Екран нового пристрою ширший, що наділяє його більшою схожістю на розумні годинники. На зображеннях також видно кнопку, яка дозволяє легко знімати ремінець. Браслет був представлений у двох кольорах: помаранчевому та темно-зеленому, тоді як сам пристрій показаний у сріблястому кольорі.

В мережі з’явились рендери Galaxy Fit3


Поки що немає нової інформації про технічні характеристики Galaxy Fit3. Згідно з попередніми витоками від інсайдерів, фітнес-браслет отримає алюмінієвий корпус, 1,61-дюймовий дисплей, вагу 21,39 грама та зможе працювати до 13 днів на одному заряді батареї. Очікувалось, що новинка буде представлена на виставці CES 2024, але презентація не відбулась. Ймовірно, Samsung анонсує цей смарт-браслет пізніше протягом року.