Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

В мережі випадково з’явились специфікації Galaxy Fit3

В мережі випадково з’явились специфікації Galaxy Fit3

Специфікації та дизайн майбутнього фітнес-браслета Galaxy Fit3 помилково з'явились на вебсайті Samsung в ОАЕ, згодом інформація була швидко видалена, але в інтернеті нічого не зникає безслідно. Новий пристрій призначений замінити Galaxy Fit2, представлений у 2020 році, і пропонуватиме оновлення у таких аспектах, як дисплей, батарея та користувацький інтерфейс.

В мережі випадково з’явились специфікації Galaxy Fit3


Згідно з цим витоком інформації, Samsung Galaxy Fit3 буде оснащений збільшеним AMOLED-дисплеєм розміром 1,6” та роздільною здатністю 256×402 пікселів. Алюмінієвий корпус пристрою отримає пластикові вставки, що додає естетики. Користувачам буде запропоновано понад 100 варіацій циферблатів, в тому числі можливість створення власних, а також понад 100 тренувальних режимів. Фітнес-браслет також забезпечить моніторинг сну, рівня стресу протягом дня та серцевого ритму, а додавання датчика падіння дозволить автоматично сповіщати служби порятунку у випадку аварії.

Пристрій дозволить користувачам переглядати повідомлення та зручно керувати медіа на пов'язаних пристроях, хоча можливість голосових викликів не передбачена. Зате буде можливість відхилити дзвінки та надсилати швидкі SMS-відповіді. Відсутність GPS та NFC, а також підтримка сторонніх додатків, обмежує деякі можливості браслета.

В мережі випадково з’явились специфікації Galaxy Fit3


Батарея Galaxy Fit3 забезпечить до 13 днів автономної роботи, а швидка зарядка дозволить зарядити пристрій до 65% за 30 хвилин за допомогою оригінального зарядного пристрою. Браслет буде доступний щонайменше у трьох кольорах: чорному, білому та рожевому. Вага ж гаджета складе всього 18,5 грама. Захист IP68 гарантує максимальну водонепроникність та захист від пилу.

Презентація Galaxy Fit3 очікувалася на заході CES 2024, але не відбулася. Тепер презентація пристрою передбачається на початку цього року, але вартість новинки поки що залишається невідомою.