Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

В новому Android буде спрощений режим

В новому Android буде спрощений режим

Очікується, що майбутнє оновлення операційної системи Android принесе з собою не лише удосконалене повноекранне відображення програм, але й інтегруватиме новий легкий режим інтерфейсу. Ця ініціатива спрямована на користувачів, яким здається, що стандартний інтерфейс занадто складний або перевантажений зайвими деталями.

Під час аналізу коду першої бета-версії Android 14 QPR3 виявлено згадки про нову опцію під назвою "Easy pre-set". При її використанні планується збільшити розмір іконок та тексту на екрані, посилити контрастність кольорів та замінити навігацію жестами на традиційну систему з трьома кнопками: “Назад”, “Додому” та “Останні додатки”. Ця функція, ймовірно, стане в нагоді літнім людям та користувачам з обмеженими можливостями зору.

В новому Android буде спрощений режим


Цікаво, що подібні режими вже давно присутні в прошивках відомих брендів, таких як OPPO, Samsung, Xiaomi, проте в чистому Android від Google подібна функція відсутня. Поки що залишається невідомим, чи стане цей легкий режим доступним для широкого кола пристроїв на базі Android, або його впровадять лише в пристроях лінійки Pixel.