Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple запускає спортивну функцію Multiview для Apple TV 4K

Apple запускає спортивну функцію Multiview для Apple TV 4K

Компанія Apple серед низки інших анонсів цього тижня оголосила ще й про запуск нової функції одночасного перегляду для Apple TV 4K. Нова можливість дозволяє фанатам MLS Season Pass і Friday Night Baseball дивитися кілька спортивних ігор одночасно.

Власники ‌Apple TV‌ 4K можуть дивитися до чотирьох спортивних трансляцій одночасно, включно з футбольними матчами Вищої ліги, бейсбольними іграми та деякими спортивними шоу в прямому ефірі MLS і MLB, такими як MLS 360 і MLB Big Inning.

Завдяки налаштуванням режиму перегляду в додатку ‌Apple TV‌ користувачі можуть бачити доступні живі ігри внизу екрана та вибирати ігри, які вони хочуть переглянути. Існує кілька варіантів компонування, доступних для кількох матчів, а також параметри керування звуком. Повернутися до одного екрана можна в один клік.

Незважаючи на те, що Apple не наголошувала на цьому моменті, для мультиперегляду спортивних передач, може знадобитися tvOS 16.5, оскільки ця функція зʼявилась якраз з виходом нової версії програмного забезпечення.

Apple запускає спортивну функцію Multiview для Apple TV 4K