Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Анонс Dyson Airstrait: новий гаджет для волосся

Анонс Dyson Airstrait: новий гаджет для волосся

Наступним кроком компанії Dyson у догляді за волоссям є новий випрямляч Dyson Airstrait, який забезпечує одночасне просушування та випрямлення завитків за допомогою повітря, а не гарячих плит.

Команда розробників анонсувала інноваційний гаджет, що не завдає шкоди, а завдяки спеціальній конструкції подає точні повітряні потоки, які водночас сушать та випрямляють волосся. Цей пристрій не лише полегшує рутину, а й піклується про стан і здоровʼя вашої зачіски.

Розроблені для різних типів волосся, нові стайлери Dyson можуть створити природну пряму укладку, зберігаючи при цьому силу і здоровий вигляд волосся. Прядка волосся утримується двома рукавами, з яких струя повітря під високим тиском, розташована під точним кутом, спрямовується вниз та ідеально вкладає волосся.

«Точне розуміння того, як маніпулювати потужним повітряним потоком і реалізувати його потенціал, є фундаментальним для роботи випрямляча Dyson Airstrait. Цей досвід, який ми набули протягом останніх 25 років, дає нам змогу виготовити наш перший випрямляч для вологого та сухого випрямлення без гарячих пластин і теплового пошкодження. Забезпечуючи простоту використання, яка подобається людям у випрямлячі, але з високошвидкісними повітряними лезами — економить час, зберігає міцність волосся та забезпечує щоденну природну пряму укладку». — Джеймс Дайсон, засновник і головний інженер.



Такий стильний та практичний гаджет справді може кардинально змінити підхід багатьох користувачів до догляду за волоссям. І ми також зможемо переконатись у цьому, адже новинка зовсім скоро зʼявиться серед широкого асортименту гаджетів Dyson у Ябко.