Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Hello, yellow! Apple представила iPhone 14 та iPhone 14 Plus у новому кольорі

Hello, yellow! Apple представила iPhone 14 та iPhone 14 Plus у новому кольорі

Команда компанії Apple сьогодні анонсувала новий колір для флагманських iPhone 14 та iPhone 14 Plus — насичений та сонячний жовтий. Відтепер лінійка тішить користувачів ще більшою кількістю кольорів для чудового весняного настрою.

Варто ще раз зазначити, що лінійка смартфонів iPhone 14 та iPhone 14 Plus відрізняється не лише відмінним дизайном і довговічністю, а ще й міцною передньою кришкою Ceramic Shield. Також моделі можуть похизуватись дивовижним часом автономної роботи.

купити жовтий айфон 14 в Україні дешево

Також на борту моделей чотирнадцятого покоління встановлена відмінна система з подвійною камерою для приголомшливих фотографій і відео, потужний чіп A15 Bionic і інноваційні можливості безпеки, включаючи екстрений SOS через супутник і виявлення аварії.

Новий жовтий Айфон 14 та Айфон 14 Плюс будуть доступні для попереднього замовлення у США цієї п’ятниці, 10 березня. Дата офіційного старту продажів в Україні поки не відома. Також поки не відома ціна iPhone 14 в новому жовтому кольорі.

«Люди люблять свій iPhone і покладаються на нього щодня у всьому, що вони роблять, і тепер є захоплююче доповнення до лінійки з новими жовтими iPhone 14 та iPhone 14 Plus», — сказав Боб Борчерс, віце-президент Apple із світового маркетингу продуктів.

Надзвичайний час автономної роботи, легкий дизайн, професійні функції камери та відео, революційні можливості безпеки, як-от екстрений SOS через супутник, і все, що може запропонувати iOS 16, роблять iPhone 14 чудовим вибором для будь-кого, хто шукає новий iPhone.

купити новий жовтий айфон 14