Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Жовтий iPhone 14 презентують цієї весни

Жовтий iPhone 14 презентують цієї весни

Згідно з нещодавнім твітом Марка Гурмана з Bloomberg, новий колір iPhone 14 справді може вийти вже цієї весни. Таке припущення відомий критик висловив після того, як минулого тижня на Weibo був опублікований більш схематичний витік інформації про те, що новий колір буде випущено цього року.

Новий колір Apple iPhone 14 у 2023 році?

Минулого тижня з’явилася інформація про те, що незабаром iPhone 14 буде представлений у новому жовтому кольорі. Гурман не говорить про те, який колір планує Apple, а лише про те, що «новий колір iPhone 14 справді "неминучий".

Минулого року, 8 березня 2022, Apple анонсувала новий зелений iPhone 13 та альпійський зелений iPhone 13 Pro. У 2021 році 20 квітня було анонсовано спеціальне весняне фіолетове видання iPhone 12.

Також, минулого року Apple провела спеціальний захід на початку березня, під час якого анонсували нові Mac Studio, Apple Studio Display тощо. Цього року, весняні анонси, скоріш за все, будуть у форматі прес-релізів з завчасно підготовленими відеозаписами.

Востаннє Apple анонсувала у жовтому кольорі лінійку iPhone 11. На цей момент ще не відомо, чи отримають iPhone 14 та iPhone 14 Pro новий жовтий варіант. Цілком можливо, що оновлення отримають лише iPhone 14 та iPhone 14 Plus, оскільки iPhone 14 Pro вже доступний у дуже схожому золотому кольорі.


Жовтий iPhone 14 презентують цієї весни