Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Microsoft купила Activision Blizzard: деталі історичної угоди

Microsoft купила Activision Blizzard: деталі історичної угоди

Британський антимонопольний регулятор схвалив угоду Microsoft з Activision Blizzard вартістю 68,7 млрд доларів. Управління конкуренції та ринків Великобританії (CMA) дійшло висновку, що угода може бути укладена після того, як Microsoft нещодавно реструктуризувала угоду, передавши Ubisoft права на "хмарні ігри" для поточних та нових ігор Activision Blizzard.

Мега-угода може значно зміцнити позиції Microsoft в індустрії відеоігор після півтора року переговорів із регулюючими органами по всьому світу. Також варто зазначити, що ця угода — найбільше придбання споживчих технологій з того часу, як AOL купила Time Warner понад два десятиліття тому.

Тепер Microsoft є офіційним власником прав на Call of Duty та Candy Crush, а також такі ігри, як World of Warcraft, Diablo, Overwatch та StarCraft. Угода затяглася через заборони, які наклала антимонопольна служба Великобританії. Проте у вересні представники органу дали попередню згоду на поглинання Activision Blizard, а 13 жовтня підтвердили своє рішення.

Microsoft купила Activision Blizzard: деталі історичної угоди