Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Навушники Dyson Zone: оригінальна новинка від Dyson

Навушники Dyson Zone: оригінальна новинка від Dyson

Ще на початку 2022 року команда бренду Dyson анонсувала вихід оригінального та незвичного фірмового гаджета. Та лише у першій половині 2023 року світ побачив Dyson Zone — бездротові навушники з вбудованою маскою для фільтрації повітря. Що ж особливого у Dyson Zone?

Навушники Dyson Zone: оригінальна новинка від Dyson


Новинка являє собою гібрид бездротових навушників і маски, що фільтрує повітря. Завдяки цьому гаджету Dyson, ви можете насолоджуватися улюбленою музикою та дихати чистим повітрям. Спеціальна лицьова маска допомагає захиститися від вірусів, бактерій та інших шкідливих мікробів.

Для боротьби з вірусом в апарат встановлюють спеціальний компресор, який засмоктує повітря через два шари фільтрів, а потім направляє два потоки очищеного повітря в ніс і рот людини. У компанії стверджують, що фільтр якісний і здатен захистити від 99% шкідливих часток.

Навушники Dyson Zone: оригінальна новинка від Dyson


Навушники мають 40-міліметрові неодимові динаміки, 11 мікрофонів і систему активного шумозаглушення, яка допомагає знизити сприйняття зовнішнього шуму до 38 децибел. Тривалість роботи гарнітури залежить від того, скільки часу використовується система фільтрації.

Також розробники зазначають, що показник автономності — до 50 годин при використанні лише навушників. А якщо одночасно підключити й систему очищення повітря, то час автономної роботи скоротиться на 1,5-4 години залежно від того, який вибраний режим.