Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

AirPods Pro 3 отримають порт USB-C та сенсор температури

AirPods Pro 3 отримають порт USB-C та сенсор температури

Популярний блогер, інсайдер та аналітик Марк Гурман з Bloomberg у черговій публікації поділився інформацією, що команда Apple планує інтегрувати революційні функції здоров’я в фірмові бездротові навушники нового покоління.

Одним з оголошених нововведень в майбутніх флагманських безпровідних навушниках Apple AirPods Pro 3 стане підтримка перевірки слуху за допомогою наявних профілів аудіограм. Інтеграція цієї функції дозволить системі iOS на iPhone оптимізувати звук і компенсувати втрату слуху.

Оновлений чіп, вбудований в систему навушників, дозволить вам уникнути використання сторонніх програм. Apple також досліджує можливість позиціонування AirPods Pro наступного покоління, як слухових апаратів. У рамках ініціативи компанія нещодавно найняла інженерів із досвідом роботи з традиційними технологіями слухових апаратів.

На додаток до цих досягнень Apple, як повідомляється, розробляє унікальну функцію для серії AirPods Pro 3 — вбудований датчик температури. Гурман попередив, що функція перевірки слуху і датчик температури будуть реалізовані в майбутніх моделях AirPods в найближчі місяці або навіть роки.

Незабаром Apple планує оновити фірмові навушники Епл АірПодс Про новим зарядним футляром з портом USB-C, який відповідатиме новому універсальному стандарту зарядки ЄС. Цей крок узгоджується з кроком Apple щодо повної відмови від роз’єму Lightning у своїй лінійці аудіосистем. Також Гурман зазначив, що запуск нового апаратного забезпечення AirPods Pro не є неминучим, враховуючи оновлення гарнітури минулого року.

купити бездротові навушники Apple AirPods Pro 3