Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple анонсувала новий інструмент Business Connect

Apple анонсувала новий інструмент Business Connect

У Apple Maps з'явився новий інструмент, який дозволяє компаніям налаштовувати свою картку розташування у програмі Карти.

Компанія Apple зробила анонс нового безкоштовного інструменту Business Connect. Він створений для того, щоб компанії могли налаштовувати свою картку розташування у програмі Карти, використовуючи свій логотип, картинки або іншу важливу інформацію.

Плюс бізнеси можуть виділити різні дії, наприклад, замовлення продуктів через Instacart, бронювання готелю на Booking.com і так далі.

Компанії зможуть налаштовувати спосіб відображення ключової інформації у програмах Повідомлення та Гаманець, а також за допомогою інтерфейсу Siri.

Після того, як компанія увійде до Business Connect з новим або існуючим ідентифікатором Apple ID, вона зможе вказати своє місце розташування та почати безкоштовно оновлювати персоналізацію своєї картки місця, використовуючи сайт.

Apple каже, що подібна функція вже доступна для користувачів зі США, а незабаром інструмент стане доступним для компаній у всьому світі.

Apple анонсувала новий інструмент Business Connect