Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple анонсує нову лінійку продуктів у найближчі дні

Apple анонсує нову лінійку продуктів у найближчі дні

Аналітик Bloomberg, Марк Гурман, поділився інформацією про майбутню презентацію новинок від Apple, очікуваних найближчим часом. Серед анонсованих продуктів — оновлені моделі iPad Pro та iPad Air, MacBook Air, а також актуалізовані версії аксесуарів як Magic Keyboard та Apple Pencil. Також компанія має намір представити нові варіанти чохлів для iPhone 15 та Plus, ремінці для Apple Watch, а ще презентувати оновлену приставку Apple TV, HomePod з вбудованим екраном та оновлення програмного забезпечення iOS 17.4 із додаванням нових можливостей.

Гурман підкреслює, що офіційного заходу з приводу випуску цих продуктів не планується, а інформація про новинки з'явиться безпосередньо на сайті компанії, після чого розпочнеться маркетингова кампанія.

Apple анонсує нову лінійку продуктів у найближчі дні


Очікується, що новий iPad Pro буде оснащений OLED-дисплеєм, процесором M3, матиме тонкий корпус та підтримку бездротової клавіатури. iPad Air, як повідомляється, отримає процесор M2 та варіант із 12,9-дюймовим дисплеєм. MacBook Air може перейти на новий процесор M3, а також отримати покращену підтримку Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3. Зміни торкнуться й Magic Keyboard, яка, за чутками, отримає збільшений трекпад. На офіційний коментар від Apple щодо цієї публікації поки що не було відповіді.