Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple Vision Pro можна буде придбати на початку 2024 року

Apple Vision Pro можна буде придбати на початку 2024 року

Apple готується до випуску своєї інноваційної гарнітури доповненої реальності Vision Pro, яка очікується в продажу вже в лютому наступного року. За інформацією, отриманою Bloomberg, виробництво гарнітури вже ведеться на заводах китайських підрядників компанії. Новинка надійде на ринок тільки у фірмових магазинах Apple у США, де її можна буде придбати після особистого ознайомлення з продуктом.

Розробники додатків для нового типу пристроїв Apple отримали сповіщення про готовність до виходу Vision Pro на ринок. Цей дебют стане першим з 2015 року, коли компанія представила свої розумні годинники Apple Watch. Очікується, що спеціальні зони для ознайомлення з Vision Pro будуть створені у фірмових магазинах, а також буде запропоновано широкий вибір аксесуарів, включаючи індивідуально підібрані оголів'я та лінзи з діоптріями для користувачів, які в повсякденному житті носять окуляри.

Apple Vision Pro можна буде придбати на початку 2024 року


Персонал магазинів Apple у США незабаром почне проходити навчання для специфіки продажів Vision Pro. Вони отримають два дні інтенсивного навчання у штаб-квартирі компанії в Каліфорнії. Для мобільних пристроїв, які використовуються в точках продажу, буде розроблено спеціальне додаток, що дозволяє швидко підібрати необхідні аксесуари для конкретного клієнта.

Попри високу вартість Vision Pro, оцінювану у $3499, та деякі компроміси, як-от обмежений час роботи від батареї та значна вага, Apple планує без зайвого галасу розширювати продажі продукту. Компанія також має намір зацікавити гарнітурою освітні установи та корпоративних клієнтів. До кінця 2024 року очікується випуск нової версії спеціалізованої операційної системи visionOS для цих гарнітур.