Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple вже почала виробляти нові iPad Pro та MacBook Air

Apple вже почала виробляти нові iPad Pro та MacBook Air

За інсайдерською інформацією відомого журналіста Bloomberg Марка Гурмана, Apple розпочала масове виробництво нових версій своїх флагманських продуктів — планшета iPad Pro та ноутбука MacBook Air, оснащених новим процесором Apple M3. Очікується, що гаджети будуть представлені на ринку вже наприкінці березня, знаменуючи нову еру в лінійці продуктів компанії.

Гурман у своїх раніших звітах вказував, що компанія готує на березень багато новинок, включно з iPad Pro з інноваційним OLED-дисплеєм. Також планується оновлення iPad Air з покращеними характеристиками та випуск розширеної версії 12,9-дюймового iPad Air. Лінійка MacBook Air отримає оновлення у вигляді 13- і 15-дюймових моделей із процесорами M3, а значить, продуктивність значно підвищиться.

Apple вже почала виробляти нові iPad Pro та MacBook Air


В контексті доповнень до iPad Pro варто згадати про запуск нових аксесуарів, зокрема, про клавіатуру Magic Keyboard, що отримає алюмінієвий корпус. Крім того, інтеграція фронтальної камери з альбомною орієнтацією, яка була виявлена у коді iOS 17.4, спрощує відеодзвінки та конференції, тобто користуватися пристроєм має бути ще зручніше.

Щодо нових моделей MacBook Air, вони, як передбачається, збережуть свій оригінальний дизайн, але отримають значний приріст продуктивності завдяки впровадженню чіпів M3, які вже зарекомендували себе у 14-дюймовому MacBook Pro. Цікаво, що Apple планує одночасне оновлення обох розмірів MacBook Air, попри те, що попередні моделі з процесором M2 вийшли з інтервалом у рік.

Ці оновлення від Apple є частиною їх стратегії щорічного оновлення продуктів, що дозволяє компанії залишатися на передовій технологічних інновацій та задовольняти зростаючі вимоги користувачів до продуктивності, якості зображення та зручності використання пристроїв.