Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Четверті бета-версії iOS 16.6 та iPadOS 16.6 стали доступні розробникам

Четверті бета-версії iOS 16.6 та iPadOS 16.6 стали доступні розробникам

Сьогодні Apple надала розробникам доступ до четвертих бета-версій майбутніх оновлень iOS 16.6 і iPadOS 16.6 для тестування, причому програмне забезпечення надійшло через два тижні після випуску третіх бета-версій.

Зареєстровані розробники можуть розпочати тестування бета-версії у відкривши програму «Налаштування», перейшовши в «Оновлення програмного забезпечення», торкнувшись опції «Оновлення бета-версії» та встановивши бета-версію розробника iOS 16. (Зауважте, що для завантаження та встановлення бета-версії потрібен обліковий запис розробника.)

iOS 16.6 і iPadOS 16.6 закладають основу для перевірки контактного ключа iMessage. Він призначений для того, щоб дозволити власникам пристроїв Apple переконатися, що вони обмінюються повідомленнями з людьми, яким вони мають намір надіслати повідомлення, а не зі зловмисником, який перехопив повідомлення або підслуховує розмову.

Ця функція розроблена для користувачів Apple, які стикаються з «надзвичайними цифровими загрозами». Apple планує, щоб перевірка контактного ключа iMessage використовувалася журналістами, правозахисниками, урядовцями та іншими особами, яким загрожує зловмисна цифрова атака з боку зловмисників.

Apple заявила, що перевірка контактного ключа iMessage буде доступна на iPhone та інших пристроях Apple вже восени 2023 року, і це одна з останніх функцій, яку ми очікуємо побачити в ‌iOS 16‌. У першій бета-версії були доступні підказки щодо контактного ключа iMessage, але опція не була повністю реалізована.

Четверті бета-версії iOS 16.6 та iPadOS 16.6 стали доступні розробникам