Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Чи варто очікувати вихід нових iPad наступного тижня?

Чи варто очікувати вихід нових iPad наступного тижня?

Минув майже рік відтоді, як команда Apple випустила чергове оновлення фірмових планшетів iPad. У жовтні 2022 року були оновлені дві моделі Pro та базовий ‌iPad‌ з діагоналлю 10.9 дюйма. Отож, високі шанси того, що й цього року команда творців з Купертіно вирішить потішити нас чимось дійсно особливим.

У серпні блогер, відомий як ShrimpApplePro, також припустив, що Apple розробляє iPad mini сьомого покоління, і сказав, що бачив докази того, що цього року з’явиться принаймні одна нова модель iPad. А згідно з нещодавнім звітом 9to5Mac — команда Apple працює над новою версією з iPad Air 6. Також 9to5Mac припускає, що Apple може випустити більшу версію ‌iPad Air, яка буде відповідати поточній 10,9-дюймовій версії, або дебютує як «дорожча модель з кращими характеристиками».

Чи варто очікувати вихід нових iPad наступного тижня?

Та все ж залишається когорта аналітиків та інсайдерів, які припускають, що вихід новинок можливий вже у 2024 році. Ще у січні відомий аналітик Apple Мін-Чі Куо заявив, що наступний ‌iPad mini‌, ймовірно, надійде в масове виробництво в першому кварталі 2024 року. Крім того, численні чутки свідчать про те, що моделі ‌iPad Pro‌‌ з OLED-дисплеями та чіпами M3 з’являться не раніше 2024 року.

Отож, якщо команда розробників все ж випустить прес-реліз з анонсом нових планшетів у найближчі тижні — це стане приємним сюрпризом для користувачів. А команда Ябко слідкуватиме за новинами, щоб ви дізнались все найцікавіше про новинки серед перших :)

Чи варто очікувати вихід нових iPad наступного тижня?