Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

HomePod Mini 2: дата виходу, що відомо про новинку?

HomePod Mini 2: дата виходу, що відомо про новинку?

У жовтні Apple HomePod mini першого покоління виповниться три роки. Мініатюрна розумна акустика від творців з Купертіно анонсована у жовтні 2020 року на заході Apple, присвяченому iPhone 12. Менш ніж через пів року Apple припинила випуск оригінального повнорозмірного HomePod, залишивши актуальною лише версію «mini».

До початку 2023 року, коли Apple перезапустила повнорозмірний форм-фактор HomePod — саме міні-версію обирали користувачі для доповнення екосистеми пристроїв якісним аудіопрогравачем.

Марк Гурман із Bloomberg був першим, хто розповів про роботу команди Apple над HomePod mini другого покоління у серпні 2022 року. З того часу Гурман висловив скептицизм з приводу того, що може запропонувати новий HomePod mini, оскільки «останній HomePod не включає жодних важливих нових функцій, яких ще немає в mini за 99 доларів».

HomePod Mini 2: дата виходу, що відомо про новинку?

У лютому аналітик Apple Мінг-Чі Куо заявив, що Apple почне масові постачання HomePod mini 2 у другій половині 2024 року. ‌Акустична система HomePod mini‌ другого покоління, ймовірно, може забезпечити передачу звуку з меншою затримкою, покращені можливості відтворення та мікрофони, а також чіп S7, S8, S9 або S10. Багато запитів Siri обробляються локально, а це означає, що швидкість відгуку може бути покращена шляхом покращеного чіпа.

Новий HomePod mini також може отримати оновлення специфікацій, такі як підтримка Wi-Fi 6E. Також ймовірно, що новий «HomePod mini» матиме оновлений вибір колірних варіантів. Поточний пристрій доступний у космічному сірому, синьому, жовтому, білому та оранжевому кольорах. З повторно представленим повнорозмірним HomePod Apple замінила Космічний сірий на Опівнічний, так що аналогічний перехід здається ймовірним як мінімум для HomePod mini.

Цілком можливо, що Apple може почекати з випуском нового HomePod mini до дебюту повнорозмірного HomePod третього покоління, особливо якщо він отримає нові функції. За словами Мінг-Чі Куо, Apple розробляє оновлену версію HomePod, яка буде оснащена 7-дюймовим дисплеєм. Очікується, що HomePod з 7-дюймовим дисплеєм вийде не раніше наступного року.

HomePod Mini 2: дата виходу, що відомо про новинку?

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ