Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

iOS 17 Beta 3: Що нового? Головні фішки оновлення

iOS 17 Beta 3: Що нового? Головні фішки оновлення

Команда Apple випустила третю бета-версію майбутньої версії програмного забезпечення iOS 17 для тестування розробниками. Як і у всіх бета-версіях, в оновленні є низка виправлень та налаштування різних функцій та елементів інтерфейсу. Отож, пропонуємо коротко ознайомитись з основними нововведеннями, які присутні в третій бета-версії ‌iOS 17‌.

Простіше керування видаленими медіафайлами

В альбомі Recently Deleted (Недавно видалені) розробники Apple внесли зміни в інтерфейс. Замість окремих кнопок «Видалити» та «Відновити» тепер у нижній частині дисплея є невеликий значок меню з трьома крапками, до якого можна торкнутися, щоб відкрити параметри відновлення та видалення.

Якщо зображення не вибрано, доступні параметри «Видалити все» та «Відновити все». Коли ви маєте справу з Live Photos — якщо ви виберете один або кілька ‌Live Photos‌ і торкнетеся значка керування, з’явиться нова опція «Зберегти як відео». Якщо ви видаляєте або відновлюєте зображення певної людини, ви можете вибрати опцію «Відображати цю людину менше».

iOS 17 Beta 3: Що нового? Головні фішки оновлення

Удосконалені функції ментального здоровʼя

Apple внесла низку коректив у дизайн розділу «Ментальне здоровʼя» у програмі «Здоров’я», надавши йому більш лаконічний вигляд і нову колірну схему. Змінено кольори різних емоцій, а кнопки та фон тепер відповідають також в тон «настрою».

За негативні емоції відповідає світлий фіолетовий колір з синіми та червоними відтінками. Нейтральні почуття та спокійний настрій — відображається, як синьо-зелений, а приємні емоції та піднесений настрій — жовто-помаранчевими кольорами. Також зʼявилась можливість увімкнути нагадування для того, щоб ви не забували відстежувати зміни настрою протягом дня.

iOS 17 Beta 3: Що нового? Головні фішки оновлення

Автори пісень Apple Music

У додатку Apple Music тепер є можливість переглядати титри пісень, торкнувшись піктограми з трьома крапками поруч із піснею, яка відтворюється, шукається чи є у списку відтворення. У титрах показано всіх артистів-виконавців, композиторів, а також тих, хто брав участь у створенні треку.

У цьому розділі також міститься опція перегляду повного тексту пісні, яку було видалено зі стандартного випадаючого меню, а також інформація про якість звуку, як-от Lossless або Dolby Atmos.

iOS 17 Beta 3: Що нового? Головні фішки оновлення


Оновлення у додатку Home

Тепер у додатку є екран-заставка, на якому ви можете дізнатись, що нового в програмі Home. Для світильників, які підтримують кілька кольорів і тонів, тепер у нижній частині інтерфейсу є попередньо вибрані параметри для швидкої зміни кольору. Параметри кольорів також відображаються в Центрі керування під час доступу до певного світла.

iOS 17 Beta 3: Що нового? Головні фішки оновлення


Програма Home у третій бета-версії також тепер підтримує історію активності за попередній місяць, яку можна вимкнути або увімкнути. Історія активності показує дії, які застосовувались для інтелектуальних замків, гаражних дверей і систем домашньої безпеки протягом певного періоду.

iOS 17 Beta 3: Що нового? Головні фішки оновлення


Публічна бета-версія iOS 17

Цілком ймовірно, що саме третя бета-версія ‌iOS 17‌ для розробників — це та сама версія, яка буде надана публічним бета-тестерам, і яку ми зможемо побачити вже найближчим часом. Команда Apple пообіцяла вихід публічної бета-версії в липні, отож, вже зовсім скоро вона стане доступною для ширшого кола тестерів.

Джерело: MacRumors