Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Live Speech і Personal Voice: у чому особливість нових функцій iOS17

Live Speech і Personal Voice: у чому особливість нових функцій iOS17

У рамках анонсу майбутніх оновлень доступності та універсального доступу в iOS 17, які вийдуть цього року, Apple анонсувала кілька важливих нових функцій під назвою Live Speech і Personal Voice.

  • Live Speech дозволяє користувачам вводити те, що вони хочуть сказати, і озвучувати це.
  • Personal Voice дозволяє створити та зберегти голос, який звучить як реальний.

Представники Apple повідомляють, що ці функції розроблено для людей, яким загрожує втрата здатності говорити. Наприклад, для тих, у кого нещодавно діагностовано БАС (Боковий аміотрофічний склероз).

Ось як Apple описує нову функцію Live Speech, яка з’явиться цього року:

За допомогою Live Speech на iPhone, iPad і Mac користувачі можуть вводити те, що вони хочуть сказати, щоб це було проголошено вголос під час телефонних дзвінків і дзвінків FaceTime, а також під час особистих розмов.

Користувачі також можуть зберігати часто використовувані фрази, щоб швидко спілкуватися під час жвавої розмови з родиною, друзями та колегами. Live Speech розроблено для підтримки мільйонів людей у ​​всьому світі, які не можуть говорити або втратили мову з часом.

Використовуючи Personal Voice, користувачам буде запропоновано прочитати разом із випадковим набором текстових підказок, щоб записати 15 хвилин аудіо на iPhone або iPad. Використовуючи машинне навчання на пристрої, iPhone або iPad можуть створити голос, який звучатиме, як реальний голос користувача.

Потім ця голосова функція інтегрується з Live Speech, тож користувачі можуть говорити своїм персональним голосом під час викликів FaceTime та під час особистих розмов. По суті, ця функція дасть людям можливість створити свій синтетичний голос на своєму iPhone, просто прочитавши попередньо створені підказки Apple.

Live Speech і Personal Voice: у чому особливість нових функцій iOS17