Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

На офіційному сайті Apple змінили характеристики Vision Pro

На офіційному сайті Apple змінили характеристики Vision Pro

Apple внесла зміни в технічні характеристики свого продукту Vision Pro на офіційному веб-сайті після виявлення помилки у початковій інформації. Перші специфікації неправильно вказували, що Vision Pro підтримує відображення відео з роздільною здатністю 1080p через технологію AirPlay. Однак у нових оновлених специфікаціях ця характеристика була виправлена, і тепер вказано, що максимальна роздільна здатність для відображення відео становить 720p.

На офіційному сайті Apple змінили характеристики Vision Pro


Причини такої зміни залишаються невідомими, але можливо, Apple спочатку планувала підтримувати високу роздільну здатність 1080p для відображення відео, але, можливо, в процесі тестування виникли питання щодо продуктивності. Зменшення роздільної здатності до 720p, ймовірно, не суттєво вплине на більшість користувачів, оскільки головною метою відображення відео є можливість ділитися контентом з іншими користувачами, і 720p все ще надає досить якісне зображення.

Оновлені технічні характеристики Vision Pro також містять уточнену інформацію щодо інших параметрів, таких як максимальна роздільна здатність вхідного сигналу та підтримувані кодеки. Ці зміни можуть бути важливими для користувачів, які ретельно вивчають характеристики продукту перед покупкою, і можуть допомогти зробити більш обґрунтований вибір.