Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Неочікувана презентація: Apple покаже нові iPad 7 травня

Неочікувана презентація: Apple покаже нові iPad 7 травня

Apple навіть для своїх відданих фанатів неочікувано оголосила про майбутній захід під інтригуючою назвою "Let Loose", який відбудеться у вівторок, 7 травня, о 7:00 за тихоокеанським часом, що за київським часом 17:00. Захід транслюватиметься в прямому ефірі на офіційному сайті компанії Apple.

Неочікувана презентація: Apple покаже нові iPad 7 травня


Згідно з рекламними матеріалами та слоганом заходу, очікується презентація оновлених планшетів iPad Pro і iPad Air, а також аксесуарів Apple Pencil та Magic Keyboard. За інформацією MacRumors, ось що можна очікувати від презентації:

  • Дві оновлені моделі iPad Pro з новим чіпом M3, революційними OLED-екранами, набагато тоншими корпусами, ультратонкими рамками, новою камерою, що орієнтована на горизонтальне використання, а також підтримкою MagSafe бездротової зарядки.
  • Два нових варіанти iPad Air з чіпом M2 та новою фронтальною камерою, що орієнтована на горизонтальне використання, в тому числі перший 12,9" iPad Air.
  • Нова клавіатура від Apple Magic Keyboard для пристроїв iPad Pro з міцнішим алюмінієвим корпусом, розширеним трекпадом та іншими поліпшеннями.
  • Нова модель Apple Pencil, який може мати жест здавлювання для активації різних функцій і, можливо, сумісний з гарнітурою VisionOS.

Останнє оновлення для iPad Pro та iPad Air відбулося у жовтні 2022 року та березні 2022 року відповідно.