Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Нові AirPods Pro 2 2023 отримали підтримку USB-C та Lossless Audio

Нові AirPods Pro 2 2023 отримали підтримку USB-C та Lossless Audio

Серед нових високотехнологічних продуктів під час презентації Apple 12 вересня кількома словами згадали й про апгрейд фірмових безпровідних навушників. Команда Apple оновила флагманські навушники AirPods Pro 2 з підтримкою безпровідної зарядки MagSafe, додавши порт для зарядки USB-C. Та на цьому нововведення не закінчились.

Варто відзначити, що оновлений варіант Епл АірПодс Про 2 2023 також підтримує формат звуку без втрат (Lossless Audio). Дана технологія забезпечує підтримку 20-бітного аудіо без втрат на частоті 48 кГц із ультранизькою затримкою відтворення.


Відчути наповну весь спектр можливостей цієї функції буде можливо в парі з гарнітурою Vision Pro, випуск якої запланований на початок 2024 року.

Apple також провела апгрейд захисту від пилу та вологи в AirPods Pro 2023 до стандарту IP54, що в рази підвищує довговічність фірмових безпровідних навушників. Покращена протекція від впливу вологи та бруду стосується не лише вкладишів, а й зарядного футляра.

На цю мить у мережі Ябко стартувало передзамовлення АірПодс Про 2 2023, отож поспішайте й собі замовити особливу новинку, щоб стати одним з перших щасливих власників оригінальних навушників Епл. Старт продажів в США запланований на п’ятницю, 22 вересня, а в Україні — трохи згодом.

Нові AirPods Pro 2 2023 отримали підтримку USB-C та Lossless Audio