Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Новий ШІ-талант у родині Apple: підготовка до прориву в iOS 18

Новий ШІ-талант у родині Apple: підготовка до прориву в iOS 18

Згідно з інформацією від Bloomberg, Apple останнім часом здійснила покупку канадської компанії DarwinAI, що спеціалізується на розробці штучного інтелекту для контролю якості компонентів на етапах виробництва. Багато екс-працівників DarwinAI тепер входять до команди AI відділу Apple.

Як звичайно, представники Apple не розкривають деталі цієї угоди, зазначаючи лише, що компанія періодично придбаває менші технологічні підприємства. Однак існують припущення, що нові члени команди вже працюють над впровадженням нейронних мереж у майбутніх версіях операційних систем iOS 18 і macOS 15. Сподіваємось, вже цього року Apple може випустити продукти, здатні конкурувати з чат-ботами від Microsoft Bing, OpenAI ChatGPT і Google Gemini.

Новий ШІ-талант у родині Apple: підготовка до прориву в iOS 18


Інсайдери також повідомляють, що інженери Apple активно експериментують із великими мовними моделями, які будуть інтегровані у функції зі штучним інтелектом в таких додатках, як Siri, “Команди”, “Повідомлення”, Apple Music та інших системних застосунках.

Всі прихильники яблучної техніки з нетерпінням чекають червня, коли Apple, як очікується, представить свої нові інновації та покаже, на що здатен її новий штучний інтелект.