Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Оновлення watchOS 10 та macOS 13.4: що відомо?

Оновлення watchOS 10 та macOS 13.4: що відомо?

Відомий у широких колах інсайдер та аналітик, Марк Гурман з Bloomberg, в черговий раз поділився корисною інформацією, щодо того, що користувачі можуть очікувати від майбутніх оновлень програмного забезпечення на WWDC2023.

За словами Гурмана, цьогорічне оновлення для фірмових смарт-годинників Apple Watch буде «досить масштабним» та зі «значними змінами» в інтерфейсі смарт-годинника. На жаль, Гурман не надав жодних конкретних деталей чи подробиць про те, якими саме будуть ці зміни. 

Що стосується нового Apple Watch 2023, інсайдери розповіли лише про скромні апаратні оновлення, які чекають на нас цього року. Однак, нам не варто сильно очікувати на появу датчика вимірювання рівня глюкози в крові, хоча його поява може стати приємним сюрпризом.

Оновлення watchOS 10 та macOS 13.4: що відомо?

Цілком можливо, що команда Apple анонсує watchOS 10 на Всесвітній конференції розробників WWDC 2023, яка запланована на 5-9 червня. А також ми можемо очікувати, що анонсують iOS 17 для iPhone, iPadOS 17 для планшетів iPad, оновлення macOS 14 для компʼютерів Mac і нове програмне забезпечення tvOS 17 для фірмових Apple TV.

Але це ще не все, адже нещодавно команда Apple випустила останню бета-версію macOS 13.4 для Mac. За словами Гурмана, macOS 13.4 додасть підтримку для нових комп’ютерів Mac, а саме оновлення надійде в травні разом із (ймовірно) новими комп’ютерами Mac. Пізніше в цьому році буде цікаво побачити, чи нам анонсують новий Mac Pro з чіпом M2 Ultra і кілька нових моделей MacBook Air з чіпом M3.

Оновлення watchOS 10 та macOS 13.4: що відомо?