Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Очікується випуск iOS 17.5 beta 1 вже цього тижня

Очікується випуск iOS 17.5 beta 1 вже цього тижня

Очікування випуску iOS 17.5 beta 1 скоро завершиться. У соціальних мережах з'явилася інформація від інсайдера з надійною історією прогнозів, який стверджує, що нова версія з номером збірки 21F5048f з'явиться найближчим часом. Оскільки це джерело раніше точно передбачало релізи оновлень, є всі підстави очікувати швидкої появи iOS 17.5 beta 1, можливо, уже цього тижня.

Останнє значне оновлення від Apple, iOS 17.4, було випущено 5 березня і внесло низку змін відповідно до Європейського закону про цифрові ринки (DMA). Ці зміни дозволили користувачам iPhone у 27 країнах ЄС користуватися альтернативними мобільними браузерами без двигуна WebKit, завантажувати додатки зі сторонніх магазинів, використовувати інші платіжні системи для покупок у додатках і для безконтактних платежів, та багато іншого.

Очікується випуск iOS 17.5 beta 1 вже цього тижня


iOS 17.4 також покращило функції захисту вкрадених пристроїв, додало нові емодзі та розширило можливості у додатку Apple Podcasts. 21 березня було випущено доповнення до цього оновлення, iOS 17.4.1, яке виправляло критичні помилки безпеки і стало останнім відомим на сьогодні оновленням iOS.

Що стосується майбутнього iOS 17.5, точні деталі змін поки що не розкриваються. Очікується, що оновлення внесе додаткові корективи у зв'язку з DMA для користувачів з ЄС, можливо, надавши розробникам більше свободи у розповсюдженні своїх додатків напряму з сайтів без обов'язкової публікації в App Store або інших платформах. Однак для цього розробникам потрібно буде погодитись з новими умовами App Store, включаючи сплату технологічного збору Apple у розмірі 0,50 євро за кожне встановлення додатка понад мільйон за останні 12 місяців.