Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Optic ID повністю замінить Face ID

Optic ID повністю замінить Face ID

Optic ID є новітньою біометричною технологію ідентифікації, яка базується на аналізі унікальної структури райдужки ока користувача. Ця інноваційна система наразі інтегрована виключно в Vision Pro, який є піонером у застосуванні цього методу аутентифікації в продуктах компанії.

Apple зробила великий крок вперед у сфері біометричних технологій з Optic ID, аналогічно до революцій, які раніше були зроблені з впровадженням Touch ID та Face ID для відбитків пальців та розпізнавання облич. В лютневому оголошенні компанія зазначила, що Optic ID надає користувачам інтуїтивно зрозумілу та безпечну автентифікацію, вдосконалену завдяки високоефективній системі слідкування за очима Vision Pro, оснащеній світлодіодами та інфрачервоними камерами.

Optic ID повністю замінить Face ID


Optic ID має широкий спектр застосування, який включає не лише розблокування самої гарнітури Vision Pro, але й авторизацію покупок в App Store, Book Store, користування Apple Pay та інше.

Розробники мають можливість інтегрувати Optic ID у свої додатки, дозволяючи власникам Vision Pro використовувати цю технологію для входу. Apple підкреслює, що будь-які сервіси, що підтримують Touch ID або Face ID, автоматично сумісні з Optic ID.

Для налаштування Optic ID на Vision Pro необхідно зайти в розділ “Налаштування”, вибрати “Ідентифікатор оптики та пароль” та слідувати інструкціям на екрані. Технологія розроблена таким чином, що користувачі, які потребують корекції зору, можуть налаштувати Optic ID, використовуючи спеціальні оптичні вставки ZEISS або без них. Під час процесу налаштування також буде запропоновано створити пароль, якщо він ще не був встановлений раніше.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ