Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Презентація Айфон 15 2023 пройде 12/13 вересня

Презентація Айфон 15 2023 пройде 12/13 вересня

Все більше джерел підтверджують те, що осіння презентація Айфон 15 відбудеться саме у другий тиждень вересня — у вівторок 12 або ж у середу 13 числа. Цієї думки також притримується Марк Гурман з Bloomberg, який поділився такими ж датами в останньому випуску свого інформаційного бюлетеня Power On. Згідно зі звичайним графіком Apple, передзамовлення iPhone 15 Про почнеться через кілька днів, у п'ятницю, 15 вересня, а запуск у продаж відбудеться за тиждень, 22 вересня.

Apple зазвичай проводить свій захід у перші два тижні місяця, і, схоже, цей рік не стане винятком. Однак ходили чутки про виробничі проблеми, що може означати дуже обмежені поставки деяких моделей або навіть пізніший запуск у продаж.

У звіті 9to5Mac минулого тижня стверджувалося, що кілька партнерів-операторів попросили працівників не брати вихідних в середу, 13 вересня, в очікуванні «великого анонсу смартфонів». Оскільки дні попереднього замовлення та запуску є їх найзавантаженішим часом, але це збігається з графіком, про який повідомив Гурман.

Презентація Apple, на якій анонсують нове покоління смартфонів iPhone, найчастіше проводиться у вівторки, за винятком тижнів, які збігаються святами у Сполучених Штатах. У таких випадках заходи зазвичай проводяться в середу, щоб ЗМІ та гості могли бути присутніми. А оскільки у другий тиждень вересня свят не заплановано — варто попередньо розглядати обидві дати.

Apple зазвичай розсилає запрошення для ЗМІ приблизно за тиждень, тому ще є час, перш ніж американські ЗМІ отримають офіційне підтвердження про дату заходу. І відповідно, у нас також зʼявляться точніші дані. Очікується, що окрім лінійки iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max на вересневому заході будуть представлені оновлені моделі Apple Watch Series 9 та Apple Watch Ultra 2, остаточні подробиці та дати запуску iOS 17 та відповідних оновлень операційної системи, а також, можливо, кілька інших оголошень.

презентація Айфон 15 в вересні 2023