Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Презентація Apple 2023 відбудеться 13 вересня

Презентація Apple 2023 відбудеться 13 вересня

Пройшов майже рік відколи команда творців з Купертіно анонсувала флагманську лінійку смартфонів iPhone 14, а тепер фанати техніки Apple в очікуванні Айфон 15 та Айфон 15 Про Макс. Згідно з інформацією, отриманою ресурсом 9to5Mac, Apple планує анонсувати нове покоління iPhone на третьому тижні вересня. Серед найочікуваніших новинок:


Цілком вірогідно, що Apple проведе захід, присвячений новому Айфону та фірмовим гаджетам, 13 вересня. Декілька джерел, знайомих із цим питанням, повідомили 9to5Mac, що оператори мобільного зв'язку просять співробітників не брати вихідні 13 вересня через великий анонс смартфонів. Хоча це не обов'язково означає, що запуск пов'язаний з Apple — але саме компанія з Купертіно, відома тим, що у вересні проводить Apple Event.

У той час як більшість анонсів iPhone відбувалися у вівторок, минулого року захід відбувся 7 вересня у середу. Оскільки 13 вересня також середа, Apple може обрати цю дату для проведення спеціального заходу наступного місяця.

Якщо Apple дійсно оголосить про нові iPhone 13 вересня, то очікується, що попередні замовлення розпочнуться в п'ятницю, 15 вересня, а офіційний запуск відбудеться за тиждень, 22 вересня. Якщо порівняти, попереднє замовлення на iPhone 14 стартувало 9 вересня, а офіційний реліз у магазинах відбувся 16 вересня.

Презентація Apple 2023 відбудеться 13 вересня