Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Презентація Apple Vision Pro, запланована на початок 2024, може затриматися

Презентація Apple Vision Pro, запланована на початок 2024, може затриматися

Apple знову потрапляє у центр уваги зі своєю гарнітурою змішаної реальності Vision Pro. Запланований спочатку на початок 2024 року, реліз цього передового пристрою, як вважає Марк Гурман з Bloomberg, може затриматися та відбутися у березні.

За його словами, компанія зараз активно працює над планами дистрибуції та завершує тестування Vision Pro. Перші продажі цього пристрою розпочнуться в США, а потім у 2024 році він стане доступним і в інших країнах. Придбання буде можливе тільки через роздрібні магазини Apple або через онлайн-магазин компанії, що демонструє наміри Apple ретельно контролювати процес запуску.

Презентація Apple Vision Pro, запланована на початок 2024, може затриматися


Для реалізації цього плану, роздрібні магазини Apple мають мати наявність необхідних компонентів для Vision Pro, включно з ременями різних розмірів та рецептурними лінзами.

Команди розробників програмного забезпечення ведуть роботу над тим, щоб бути готовими до запуску Vision Pro в січні. Остання бета-версія VisionOS вже включає відеоролики та навчальні матеріали, що є звичним явищем на кінцевій стадії розробки ПО. Крім того, поточна бета-версія iOS 17.2 містить функції для Vision Pro, такі як AirPlay Receiver та можливість зйомки просторового 3D-відео за допомогою iPhone 15 Pro.

Apple, як очікується, проведе ще одну презентацію перед випуском Vision Pro у березні наступного року, де представить нові деталі про гарнітуру, а також додатки та функції, які не були повністю готові до демонстрації на червневій презентації WWDC.