Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Раритетні гаджети Apple, які залишаться з нами в 2024

Раритетні гаджети Apple, які залишаться з нами в 2024

Apple не забуває про тих, хто все ще відчуває теплі почуття до продуктів минулого. Ось декілька цікавих екземплярів із каталогу Apple, які, незважаючи на свій "вік", досі знаходять своїх прихильників у 2024 році.

Apple SuperDrive

Ну хто сьогодні може уявити своє життя без DVD? Швидше за все, багато хто, але не ті, хто купує SuperDrive за $79. Цей зовнішній привід — своєрідний місток у минуле, коли фільми ще не були доступні просто за натисканням кнопки.

Перехідник MagSafe

Цей перехідник за $9,99 — своєрідний "магічний міст" між поколіннями MacBook. Можливо, він і не має сучасних фіч, але як символ незламності духу старих MacBook — безцінний.

Раритетні гаджети Apple, які залишаться з нами в 2024


EarPods (3,5 мм)

У час, коли бездротові навушники стали майже обов'язковим атрибутом сучасної людини, дротові EarPods за $19 нагадують нам про часи, коли ми ще не втратили здатність розплутувати навушники.

30-піновий кабель для iPod

Ніби машина часу за $19, яка повертає нас у часи, коли iPod був найкрутішим гаджетом. Отож, краще запастись як мінімум кільковма такими виробами, оскільки такий раритет може одного часу таки зникнути з продажу.

Замок для Mac Pro

Захистіть свій Mac Pro 2013 року випуску за допомогою цього замку за $49. Адже хто знає, може, він стане антикваріатом і коштуватиме мільйони через кілька десятиліть?

Сталевий браслет для Apple Watch

Цей ремінець за $449 — свідчення того, що деякі речі не потребують оновлення. Вони просто бездоганні, як і їх ціна. З 2015 року цей браслет не змінює свій дизайн, а його прихильники, скоріш за все, будуть ним користуватися попри неймовірно широкий вибір подібних аксесуарів.

Колеса для Mac Pro

Ці колеса за $699 додадуть вашому Mac Pro не лише мобільності, а й частинку ексклюзивності. Але будьте обережні, вони можуть "покотити" ваш пристрій в найнесподіваніший момент!
Ці продукти нагадують нам, що Apple — це не тільки про високі технології, але й про відданість традиціям та ностальгію. Вони можуть не відповідати сучасним стандартам, але безумовно мають свою унікальну цінність та чарівність.