Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple Event з новим MacBook Air, MacBook Pro та Mac mini

Apple Event з новим MacBook Air, MacBook Pro та Mac mini


Ще одна осіння презентація брендового чипа М1 та 3-х інноваційних ергономічних девайсів від команди Apple!
— Максимально автономний MacBook Pro 13'' (2020)
— MacBook Air (2020) на базі чипа М1
— Фірмовий чипсет М1 від Apple


Додаткова традиційна осіння презентація від команди Apple подарувала шанувальникам яблучних гаджетів довгоочікуваний процесор М1 Apple Silicon, який базується на ARM-архітектурі! Характерна риса нової мікросхеми — висока продуктивність, підкріплена підвищеною енергоефективністю. А також 3 моделі нових ергономічних пристроїв — MacBook Pro 13'' (2020), MacBook Air (2020) і Mac Mini (2020).

  

Apple Event з новим MacBook Air, MacBook Pro та Mac mini


Команда Apple розповіла, що розробникам все-таки вдалося внести всі функціональні елементи нового чипсета до єдиної інноваційної системи (SoC). Тому для оригінального М1 використали 5-нанометровий технічний процесор, який здатний вмістити близько 16 мільярдів транзисторів!


Інноваційний 8-ядерний CPU може похвалитися 4-ма високопродуктивними, а також 4-ма енергоефективними ядрами! Команда Apple навіть заявила з цього приводу, що процесор М1 надає найкращу на сучасному цифровому ринку продуктивність— 1 Вт.


Найшвидша складова оригінального чипа М1 від Apple — інтегрований 8-ядерний графічний процесор загальною потужністю 2.6 терафлопс! Також у новій моделі представлений 16-ядерний Neural Engine і допоміжний розділ Secure Enclave.


Завдяки інноваційній розробці команди Apple, коритувачам стало ще простіше працювати з будь-якими портативними девайсами! До речі, macOS Big Sur уже встигли оптимізувати під величезний потенціал чипа М1!

Тепер пристрій миттєво "прокидається", коли користувач відкриває кришку портативного пристрою. Автоматизоване шифрування файлів, зручна верифікація при стартовому завантаженні девайса й допоміжні механізми безпеки чудово працюють!


Арсенал додатків Apple також оптимізували для комфортної роботи! Тепер Final Cut Pro працює майже в 6 разів швидше, а професійна Logic Pro здатна обробляти втричі більше музичних доріжок!


Спеціальні технології Universal і Rosetta 2 дають користувачеві можливість працювати з додатками, які спершу призначалися для Intel. Також незабаром з’явиться можливість працювати в додатках, спочатку розроблених для iPadOS та iOS.


Apple Event з новим MacBook Air, MacBook Pro та Mac mini


Інноваційний MacBook Pro 13'' (2020), який оснастили фірмовим процесором М1 від Apple, можна вважати найбільш універсальною машиною для вирішення робочих завдань та розваг!


Стосовно відмінних конкурентних особливостей 13-дюймового MacBook (2020):

 —Додалася можливість редагування 8К-відео в форматі ProRes;

 —Збільшилася автономність (близько 20-ти годин);

 —Передбачили вбудовані 16 GB ОЗУ, а також SSD-накопичувач на 2 TB!


Додатково сучасний і автономний MacBook Pro 13'' (2020) отримав допрацьований ергономічний TouchPad і 2 порти Thunderbolt 4, які розташували з лівого боку портативного пристрою Apple!


Крім того, що оригінальний MacBook Pro 13'' (2020) відмінно підійде для професійного використання, девайс незабаром також отримає доступ до величезної бібліотеки корисних додатків, які раніше з’явилися на iPadOS та iOS.

Що важливо, в продажі залишилася версія з процесором Intel Core i5 або i7, де передбачено 32 GB оперативної пам’яті, а також SSD-накопичувач на 4 TB! Автономність цієї моделі становить близько 10 годин, а вага — 1.4 кілограми.


Apple Event з новим MacBook Air, MacBook Pro та Mac mini


Оригінальний MacBook Air (2020) — перший портативний девайс від Apple, який отримав фірмовий інноваційний чип М1 від Apple!

Розробники Apple сміливо заявили, що сучасний MacBook Air (2020) став на 99% продуктивнішим, ніж популярна серед користувачів ідентична модель з Windows! Якщо порівнювати з попереднім поколінням, продуктивність збільшилася приблизно в 3 рази, а сама графіка — майже в 5 разів!

Також MacBook Air (2020) оснастили вбудованим SSD-накопичувачем на 2 TB і 16 GB ОЗУ.

Щодо якості зображення, новий MacBook Air (2020) отримав 13.3-дюймовий Retina-дисплей з повноцінною підтримкою колірного охоплення Р3.


Серед інших конкурентних особливостей нової моделі MacBook Air (2020) варто відмітити:


 — Ергономічну клавіатуру з перемикачем типу ножиці;

 — 4 порти Thunderbolt / USB 4;

 — Технологію Wi-Fi 6;

 — Надійний захист за використання Touch ID;

 — Веб-камеру 720р.


Заявлена ​​автономність — 18 годин. До речі, оригінальний MacBook Air (2020) позбавили активної системи охолодження, залишивши тільки пасивну складову.


Також розробники пообіцяли, що незабаром для MacBook Air (2020) вийдуть оновлені версії деяких важливих додатків:

 — Adobe Lightroom і Adobe Photoshop;

 — DaVinci Resolve;

 — Cinema 4D.


Після цього проведуть масштабне оновлення Microsoft Word, Excel і PowerPoint, а на десерт — улюблені комп’ютерні ігри!