Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Швидкість Safari збільшиться обіцяють в Apple

Швидкість Safari збільшиться обіцяють в Apple

Розробники WebKit з Apple досягли значного прогресу у продуктивності браузера Safari, покращивши результати в тесті Speedometer 3.0 на 60%. Це сталося після випуску Speedometer 3.0 у березні, який був розроблений за участю Apple, Google та Mozilla для більш точної оцінки продуктивності веббраузерів.

Інженери з Apple вдосконалили WebKit, основу для Safari, щоб ефективно пройти новий бенчмарк. В результаті Safari 17.4 показав приріст продуктивності на 60% у Speedometer 3.0 порівняно з версією Safari 17.0, яка була випущена у вересні минулого року.

Швидкість Safari збільшиться обіцяють в Apple


Такі покращення мають безпосереднє значення для розробників вебсайтів, дозволяючи їм створювати інтерактивніші вебдодатки завдяки збільшеній швидкості обробки в Safari. Попри те, що багато з оптимізацій могли бути незначними самі по собі, їх загальний вплив призвів до помітного зростання продуктивності.

Ці досягнення не обмежуються лише Speedometer 3.0. Safari 17.4 також продемонстрував збільшення продуктивності на 13% у порівнянні з попередньою версією у Speedometer 2.1, підтверджуючи поліпшення продуктивності на широкому спектрі тестів.