Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Тест Geekbench M2 Ultra: вражаючий приріст продуктивності

Тест Geekbench M2 Ultra: вражаючий приріст продуктивності

Перші результати тестів нового чіпа M2 Ultra від Apple з'явилися на Geekbench, що дозволяє детальніше розглянути покращення продуктивності процесора. Високопродуктивний чіп цього року розробники встановили у нові моделі Mac Studio та Mac Pro, які стануть доступними вже зовсім скоро.

В даний час у результатах є деяка різниця, але Mac Studio з чіпом M2 Ultra, мабуть, має такі оцінки: single-core до 2800 та multi-core 21 700 відповідно. Як і очікувалося, ці оцінки підтверджують, що чіп M2 Ultra дійсно пропонує до 20% більшу продуктивність процесора в порівнянні з чіпом M1 Ultra, як і зазначали розробники з Apple. Це також означає, що M2 Ultra тепер є найшвидшим чіпом, колись випущеним Apple.

Тест Geekbench M2 Ultra: вражаючий приріст продуктивності


Що ще цікавіше, оцінки показують, що новий Mac Pro має приблизно вдвічі більш високу загальну продуктивність процесора, ніж найшвидший Mac Pro на базі Intel з 28-ядерним процесором Xeon W. Цей показник ще більше вражає, враховуючи, що новий Mac Pro коштує від 6999 доларів, а 28-ядерна модель на базі Intel — від 12999 доларів, що майже вдвічі перевищує ціну.

Під час виступу на WWDC Apple заявила, що новий Mac Pro у 3 рази швидше, ніж модель на базі Intel, але це стосується лише обраних «реальних професійних робочих процесів, таких як транскодування відео та 3D-моделювання». Така потужність точно стане в пригоді професіоналам для виконання надскладних завдань та запуску процесів, що потребують неабиякої потужності.