Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

В iOS 17 з'явиться новий Центр керування на iPhone

В iOS 17 з'явиться новий Центр керування на iPhone

Згідно з інформацією від інсайдерів, а також учасників форуму на просторах інтернет-ресурсу MacRumors, в наступному поколінні фірмових операційних систем Apple, а саме в iOS 17 для Apple iPhone очікується безліч карколомних змін. 

Очікується, що найбільш значні та помітні зміни перш за все торкнуться Центру керування на iPhone, адже анонімні джерела додають, що нова версія iOS 17 буде зосереджена на підвищенні продуктивності та стабільності роботи пристрою.

Припускають, що команда Apple оголосить про вихід iOS 17 під час WWDC 2023, що відбудеться 5 червня. І, як завжди, перша бета-версія повинна бути доступна розробникам для тестування пізніше того ж дня.

Центрі управління — це меню, що надає користувачам iPhone легкий доступ до Wi-Fi, Bluetooth, регуляторів яскравості та гучності дисплея. На iPhone X та пізніших версіях ви можете відкрити Пункт управління, провівши пальцем вниз від правого верхнього кута екрану. Цілком ймовірно, що розробники планують зробити Центр керування більш гнучким і оновити дизайн меню, але інформації про точні зміни поки немає.

В iOS 17 з'явиться новий Центр керування на iPhone