Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Visual Lookup: нова фішка iOS17, яка визначає та перекладає символи на бірках

Visual Lookup: нова фішка iOS17, яка визначає та перекладає символи на бірках

У майбутній версії операційної системи iOS 17 зʼявиться безліч корисних опцій, нових можливостей для роботи з додатками та програмами. Розробники також вирішили провести апгрейд фірмового додатка "Фотографії", який з виходом iOS 17 зможе розповісти вам, що означають заплутані символи на бірках з одягом та інші символи й позначки.

Як зазначив Федеріко Віттічі з MacStories, якщо ви сфотографуєте тег із символами білизни, він підсвітиться за допомогою функції візуального пошуку. Після чого, користувачі зможуть в один дотик перекласти потрібні значення та розшифрувати позначки. Apple iPhone надасть пояснення для кожного символу, який міститься на мітці, адже Apple отримує інформацію для інструкцій з платформи, якою керує Міжнародна організація стандартизації.

Схоже на те, що функція Visual Lookup здатна розпізнавати всі символи прання на бірках, які тестували розробники, включаючи температуру пральної машини, рекомендації щодо відбілювання, обмеження щодо сушіння, температури прасування тощо. Візуальний пошук також може виявляти символи на панелях приладів автомобіля, тому, схоже, Apple тихо додала підтримку Visual Lookup для багатьох звичайних символів, які ви можете зустріти у своєму повсякденному житті.

Інші функції в додатку ‌iOS 17‌ ‌Photos‌ включають розпізнавання домашніх тварин, кадрування одним дотиком, анімовані наклейки, створені з Live Photos, пошук рецептів на основі зображень їжі тощо. Повний список функцій та можливостей в ‌iOS 17‌ буде відомий під час вересневої презентації та офіційного релізу нової версії операційної системи.

Visual Lookup: нова фішка iOS17, яка визначає та перекладає символи на бірках