Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Які оновлення отримала прошивка для AirPods Pro 2 та AirPods 4

Які оновлення отримала прошивка для AirPods Pro 2 та AirPods 4

Зовсім недавно Apple випустила нове оновлення прошивки для всіх моделей AirPods Pro 2 та AirPods 4. Прошивка для AirPods Pro 2 отримала новий номер збірки 7A302, яка замінила попередню 7A294, а прошивка для AirPods 4 оновлена до версії 7A304. Попри те, що компанія не оприлюднила детальний список змін, оновлення з’явилося всього через тиждень після попередньої версії, яка додала підтримку нових функцій iOS 18. В Ябко нас дуже зацікавив цей факт, тому ми вирішили детально розглянути всі чутки стосовно новинок в цій прошивці.

AirPods Pro 2


Що стало доступно для AirPods Pro 2?

Наразі немає точних відомостей про те, які саме функції були додані в оновленні, але існує припущення, що воно може містити нові можливості, пов’язані з підтримкою жестів головою та ізоляцією голосу, які з’явилися у попередньому апдейті. Крім того, Apple планує впровадити функції слухових апаратів та тести на слух для AirPods Pro 2, які вже отримали схвалення від FDA. Хоча ці функції поки що не включені, оновлення може бути підготовкою до їх майбутньої інтеграції.

Нові можливості слухових апаратів дозволять власникам налаштовувати AirPods Pro 2 як персоналізовані слухові пристрої, що значно розширить можливості навушників для людей з проблемами слуху. Ця функціональність не буде доступна для AirPods 4, що підкреслює орієнтацію моделі Pro на розширені можливості.

Як відбувається оновлення прошивки AirPods?

Apple не передбачила поки можливості вручну оновлювати прошивку для AirPods, але процес оновлення відбувається автоматично через бездротове підключення. Прошивка встановлюється, коли навушники знаходяться в зарядному кейсі та підключені до iOS-пристрою або Mac. Це зручний спосіб, але без можливості контролювати процес оновлення ви можете навіть не завжди помітити, коли саме з’являються нові функції на ваших навушниках.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ