Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Які зміни будуть внесені в iOS 18

Які зміни будуть внесені в iOS 18

Apple активно працює над оновленням дизайну елементів інтерфейсу своїх операційних систем iOS та macOS, як повідомив відомий журналіст Bloomberg Марк Гурман у своєму бюлетені Power On. За його словами, користувачі iPhone можуть очікувати на зміни в інтерфейсі вже з випуском iOS 18 цього року.

Хоча Гурман заперечує ідею про повний редизайн операційних систем, він підтверджує, що Apple справді планує оновити дизайн iOS у поточному році. Він висловлює сумнів, що зміни будуть настільки радикальними, щоб повністю відображати візуальний стиль visionOS, нової операційної системи для продуктів віртуальної реальності від Apple.

Раніше видання The Verifier вже піднімало тему потенційного впливу visionOS на дизайн iOS 18 та iPadOS 18, передбачаючи, що майбутні оновлення можуть включати елементи інтерфейсу, натхненні візуальним стилем visionOS.

Які зміни будуть внесені в iOS 18


Що стосується macOS, то Гурман зазначає, що робота над редизайном її компонентів тільки почалася, тому користувачі не побачать ці зміни до 2025 або навіть 2026 року.

Цікаво, що останній масштабний редизайн iOS відбувся у 2013 році з випуском iOS 7, коли техногігант відмовився від скевоморфізму на користь більш плоского та мінімалістичного дизайну. З того часу компанія вносила зміни в інтерфейс своїх ОС, але не проводила повного редизайну.

Зараз, коли весь світ з нетерпінням чекає на вихід нових версій операційних систем від Apple, спільнота дизайнерів та розробників збуджено обговорює, які саме нововведення та оновлення з'являться в iOS 18 та macOS. Важливо відзначити, що Apple завжди прагне зберігати баланс між інноваційністю та зручністю для користувача, тому будь-які зміни в інтерфейсі, ймовірно, будуть ретельно продумані та відполіровані.

КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ