Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

За місяць до презентації з’явились фото нових аксесуарів Apple

За місяць до презентації з’явились фото нових аксесуарів Apple

Фанат Apple під псевдонімом mikedop поділився на форумі MacRumors ексклюзивними знімками, які, як стверджується, демонструють нові ремінці для Apple Watch, заплановані до випуску в рамках весняної колекції аксесуарів 2024 року. За словами колекціонера, ці зображення були отримані від постачальників Apple, розташованих у Китаї, що додає автентичності цій чутці.

На опублікованих фотографіях видно, що нові ремінці Sport Loop представлені, зокрема, у кольорах "Темно-синій" та "Смарагдовий". Проте слід зазначити, що імена кольорів можуть бути змінені до офіційного релізу, адже Apple має звичку надавати своїм продуктам творчі та маркетингово привабливі назви.

За місяць до презентації з’явились фото нових аксесуарів Apple


Цікавим фактом є те, що Apple зазвичай розробляє значно більше варіантів забарвлень для своїх аксесуарів, ніж потім випускає на ринок. Це означає, що компанія експериментує з різними кольорами та текстурами, вибираючи лише найкращі варіанти для кінцевих користувачів. На даному етапі немає інформації про те, чи були ці конкретні кольорові варіації схвалені керівництвом Apple для включення у весняну колекцію.

Крім того, очікується, що під час весняної презентації Apple представить не тільки нові аксесуари для Apple Watch, але й оновлення для інших продуктів, зокрема iPhone 15 у новому червоному кольорі. Це стане частиною стратегії Apple щодо регулярного оновлення кольорової палітри своїх пристроїв, що не лише освіжає лінійку продуктів, але й дозволяє користувачам виражати свою індивідуальність за допомогою улюблених гаджетів.

Важливо відзначити, що Apple Watch є не лише практичним пристроєм для стеження за фізичною активністю та сповіщеннями, але й модним аксесуаром, який доповнює образ користувача. Випуск нових кольорів ремінців є частиною стратегії Apple зі створення більш особистісного та стильного досвіду користування своїми продуктами.