Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Ябко на Миколая: Даруй Вааау!

Ябко на Миколая: Даруй Вааау!

Свято Миколая — це прекрасна можливість потішити приголомшливим подарунком родичів, друзів і, звичайно ж, себе! Команда Ябко спеціально для вас підготувала акційну категорію з кращими ідеями для подарунків — заходьте та обирайте лише найкраще, щоб ваш Таємний Миколай точно-точно втілив бажання у реальність :)

Обираючи оригінальну техніку Apple та гаджети від Sony, Dyson, EcoFlow, GoPro, DJI — ви заряджаєте себе прекрасним настроєм на всі прийдешні новорічні свята. Ну, і погодьтесь, що процес розпаковки з очікуванням дива в очах — це дійсно особливий момент, що вкотре занурює нас у дитинство.

Ябко на Миколая: Даруй Вааау!

Напередодні Дня Святого Миколая, одного з найчарівніших зимових свят, команда Ябко підготувала кращі ціни на топові моделі оригінальних пристроїв, ультрасучасних гаджетів та крутезних аксесуарів від популярних брендів. Тому вам точно буде дуже просто виконати усі пункти з wish-листа рідних та близьких :)

Максимально заощадити при покупці довгоочікуваного iPhone, купити iPad, Apple Watch або портативний MacBook за вигідною ціною, отримати шалену знижку на новенькі Apple AirPods — все це можливо у Ябко. Заглядайте у спеціальну категорію зі святковими позиціями та обирайте те, що дійсно до душі :)