Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Окуляри віртуальної реальності Meta Quest Pro — новинка в Ябко

Окуляри віртуальної реальності Meta Quest Pro — новинка в Ябко

Генеральний директор корпорації Meta Марк Цукерберг анонсував запуск Meta Quest Pro — абсолютно нової гарнітури змішаної реальності. Гаджет створений для швидкого та легкого «перетворення метавсесвіту в реальність».

Як зазначив Цукерберг — змішана реальність дозволить користувачам вдало поєднати фізичний світ із віртуальним. Завдяки гарнітурі стане можливо створити індивідуальний віртуальний робочий простір, використовуючи для цього зручні інструменти, а також фізичну клавіатуру та мишу.

купити Meta Quest Pro в Україні


У Meta Quest Pro є кілька функцій, які, за чутками, користувачі побачать ще й у майбутній гарнітурі AR/VR від Apple. Наприклад, технологія глянцевих, ультралегких та тонких лінз з високою роздільною здатністю відтворення контенту теж може бути застосована у гарнітурі від Епл.

Конструкція Meta Quest Pro виконана в футуристичному стилі з дотриманням ергономіки людської голови. А також пристрій має невеликий вигнутий акумулятор на задній панелі, більше десятка камер та сенсорів високої якості, РК-дисплей на передній частині корпусу.

Окуляри віртуальної реальності Meta Quest Pro — новинка в Ябко


Сенсори та камери дозволять системі відстежувати рух очей, «захоплювати природні вирази обличчя», щоб перетворити їх на віртуальний аватар. А потужний чіп Qualcomm Snapdragon XR2+, 12 ГБ оперативної пам’яті та вбудоване сховище на 256 ГБ — дозволять системі гарнітури працювати максимально плавно та злагоджено.

Позитивний досвід використання вам гарантований також завдяки контролерам Touch Pro, які здатні відстежити своє положення в 3D-просторі та зарядній станції потужністю в 45 Вт.



КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ