Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple поділилась розкладом заходів WWDC 2023

Apple поділилась розкладом заходів WWDC 2023

До міжнародної конференції розробників WWDC 2023, залишилося менш як місяць, і користувачі та справжні фани технічних новинок затамувавши подих очікують на новини повʼязані з заходом.

Напередодні спеціальної події в Apple Park компанія Apple надіслала розклад заходів для запрошених розробників, завдяки якому можна хоча б приблизно зрозуміти чого варто очікувати від WWDC 2023.

Розклад WWDC 2023

Вступна доповідь відбудеться в понеділок, 5 червня, але розробники можуть зареєструватися на події в неділю. Перед основною доповіддю учасники можуть приєднатися до сніданку в Apple Park. Основна доповідь розпочнеться о 10 ранку, але це буде не єдина подія дня. Згодом, учасники можуть завітати на Platforms State of the Union, ще однієї основної доповіді, під час якої Apple поділиться більш детальною інформацією про новинки та анонси.

Також усі запрошені можуть записатися на екскурсію головною будівлею Apple Park під назвою «Кільце». У понеділок увечері відбудеться традиційна церемонія нагородження Apple Design Awards, а потім таємнича спеціальна вечірня програма в Caffè Macs.

У вівторок учасники також зможуть відвідати спеціальні сесії в Apple Developer Center, місці в Apple Park, присвяченому розробникам, яке було відкрито минулого року. Apple не повідомляє, що буде обговорюватися на цих спеціальних сесіях у Центрі розробників Apple. Існує лише застереження про обмежену кількість місць.

Apple поділилась розкладом заходів WWDC 2023

Що очікувати на WWDC 2023?

Щороку на WWDC Apple оголошує про останні оновлення програмного забезпечення з новими функціями та змінами. Цього року це буде iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10 і tvOS 17, а також очікується, що Apple представить свою першу гарнітуру Reality Pro на WWDC.

Повідомляється, що після численних затримок гарнітура буде офіційно представлена разом із новими програмними платформами та інструментами розробника. А також зараз Apple розробляє оновлену версію MacBook Air з 15-дюймовим дисплеєм. Обидва ці продукти є потенційними кандидатами для анонсу WWDC, особливо з огляду на те, що чіп M2 було анонсовано на WWDC 2022.

Apple поділилась розкладом заходів WWDC 2023

Джерело: 9to5Mac