Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple Store «закритий» напередодні WWDC сьогодні: очікуються нові Mac та багато іншого

Apple Store «закритий» напередодні WWDC сьогодні: очікуються нові Mac та багато іншого

Інтернет-магазин Apple очікувано "закрили" перед анонсом нових розробок та продуктів на WWDC, що відбудеться о 20:00 за Київським часом. Окрім довгоочікуваного анонсу першої гарнітури AR/VR від Apple, фанати з нетерпінням чекають на презентацію 15-дюймового MacBook Air і потенційно оновлених моделей Mac Studio.

Apple регулярно припиняє роботу свого онлайн-магазину перед тим, як запускати нове апаратне забезпечення, і цей крок допомагає розігріти поціновувачів техніки Apple. У цьому випадку призупинення роботи магазину, швидше за все, пов’язане в першу чергу з новими комп’ютерами Mac. Оскільки інвестиційна компанія Morgan Stanley нещодавно підрахувала, що до масового виробництва та запуску гарнітури Apple може минути ще кілька місяців.

За чутками, новий 15-дюймовий MacBook Air буде використовувати чіп M2, тоді як оновлені моделі Mac Studio, ймовірно, будуть доступні з чіпами M2 Max і M2 Ultra. Під час минулорічної презентації було анонсоване апаратне забезпечення та 13-дюймові моделі MacBook Air і 13-дюймові MacBook Pro з новим на той час чіпом M2.

Переглянути онлайн-трансляцію презентації Apple на WWDC 2023 можливо на YouTube каналі компанії Apple. Отож, запасаємось смачненьким та готуємось до новинок від кращих творців з Купертіно :)

дивитись презентацію епл 2023 онлайн