Вибрати місто
Закрити
Видача із магазину та доставка
Доступна доставка
Твій кошик
0

Apple Vision Pro: перша AR гарнітура від Apple

Apple Vision Pro: перша AR гарнітура від Apple

One more thing... Так, ще одна річ, на яку усі чекали — Apple Vision Pro! Перші окуляри доповненої реальності від творців з Купертіно. Незвичний дизайн перевершив усі очікування інсайдерів та аналітиків, і виявився ще більш футуристичним і незвичайним.

Жодних геймпадів та додаткових елементів керування — достатньо вашого погляду, голосу та жестів. Звучить незвично? Та це реальність від Apple. Завдяки приголомшливій якості зображення, ви начебто перебуваєте всередині картинки та повністю в неї занурені, але якщо до вас хтось підійде, то він як би "проявиться" і ви його побачите.

Apple Vision Pro: перша AR гарнітура від Apple


Якість екрана дивовижна, тому ви зможете легко читати повідомлення, переглядати сторінки у браузері без жодного розмиття, викривлень та дискомфорту — абсолютна кришталева чіткість вам гарантована.

За задумом Apple такий гаджет замінить вам ноутбук, лептоп, компʼютер, та й навіть телевізор. З ним можна буде працювати у всіх фірмових програмах, друкувати на віртуальній клавіатурі, монтувати ролики та при цьому спокійно взаємодіяти з навколишнім світом. Вражає, чи не так?